Dr. Beckmann Colour en Dirt Collector Anti Kleur Doorloop met microvezels

Minder was sorteren met Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector Anti Kleur Doorloop

Anti Kleur Doorloopdoekjes: optimale bescherming tegen het doorlopen van kleuren

 • Handige Anti Kleur Doorloopdoekjes
 • Met microvezels voor maximale kleuropname
 • Beschermen tegen kleurdoorloop en houden de kleuren vast
 • Al uw bonte was zonder zorgen samen wassen

24 stuks

Beschrijving

De handige Anti Kleur Doorloopdoekjes van Dr. Beckmann hebben veel voordelen:

 • Bescherming tegen kleurdoorloop: De doekjes nemen uitlopende kleuren snel uit het zeepsop op en houden ze vast. Zo is al uw andere wasgoed goed beschermd tegen kleurdoorloop. Ook textiel dat voor een deel wit is.
 • Kleurbehoud: De doekjes verhinderen dat uitlopende kleuren een grauwsluier over uw wasgoed veroorzaken - kleuren blijven dus langer helder en fris.
 • Verschillende kleuren met elkaar wassen: U kunt bont, donker en wit probleemloos samen wassen en hoeft daardoor niet alleen minder was te sorteren, maar kunt ook steeds volle machines draaien. En dat bespaart tijd, energie en water.

De nieuwe Anti Kleur Doorloopdoekjes met microvezels van Dr. Beckmann doen nu nog beter hun werk. De fijne vezels in de doekjes zorgen voor meer oppervlak waar zich dus nog meer kleur en vuil aan kan hechten. Daarmee beschermt het uw was nog beter tegen het doorlopen van kleur.

Zo werkt het

1
Stap 1

Vul de wasmachine en voeg wasmiddel toe zoals u gewend bent.

2
Stap 2

Doe het Dr. Beckmann Colour en Dirt Collector Anti Kleur Doorloopdoekje in de trommel en start het gewenste wasprogramma.

3
Stap 3

Na het wassen zit de uitgelopen kleur gevangen in het doekje. Gooi het doekje na het wassen weg bij het huishoudelijk afval.

Verschillende kleuren samen wassen?

Anti Kleur Doorloopdoekjes -
Beschermen uw was tegen kleurdoorloop.

Tips

 • Neem de wasvoorschriften die in uw textiel staan in acht.
 • Gebruik altijd een kleurwasmiddel bij textiel met een patroon waarin ook wit verwerkt is.
 • Was kleurig nieuw textiel de eerste keren apart (hier leest u alles over verantwoord wassen).
 • Gebruik bij wasgoed dat veel kleur afgeeft (bijvoorbeeld donkere spijkerbroeken en zijde) 3 Anti Kleur Doorloopdoekjes.
 • Bij veel sterk kleurafgevend wasgoed garanderen we de volledige opname van kleurstoffen niet.
 • Wilt u na het wassen niet naar het doekje hoeven zoeken? Doe dan een waszakje om het Anti Kleur Doorloopdoekje. De werking van het doekje wordt er niet door verminderd.
 • Neem verder altijd de handleiding van uw wasautomaat in acht.

Veelgestelde vragen

Bij het wassen van mijn nieuwe rode blouse is ondanks het gebruik van een Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector Anti Kleur Doorloopdoekje alles roze geworden. Uw product doet dus niet wat het belooft.

Het is belangrijk uw nieuwe textiel in het begin altijd apart te wassen. U vindt dat overigens ook terug op de verpakking.

Ik was altijd met een hoofdwaspoeder en de kleuren zijn ondanks het gebruik van een Anti Kleur Doorloopdoekje toch doorgelopen. De kleur zit nu ook op mijn andere wasgoed. Wat nu?

Hoofdwasmiddelen bevatten bleekmiddel op zuurstofbasis én optische heldermakers. Die middelen versterken het uitlopen van kleur. We raden u aan in de toekomst voor de bonte was een kleurwasmiddel te gebruiken. Daarmee voorkomt u de kleurdoorloop.

Op de verpakking staat een datum. Wat betekent die datum en waar moet ik rekening mee houden?

Dat is de productiedatum. U kunt de Anti Kleur Doorloopdoekjes zonder enig bezwaar tot 5 jaar na de productiedatum gebruiken.

Leer ook de andere producten van Dr. Beckmann kennen!