Anti kleur doorloop

Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector Anti Kleur Doorloop

Nummer 1 tegen het doorlopen van kleur*

Bij het wassen kan er altijd wat kleur doorlopen. Er komen immers elke was opnieuw kleurstoffen vrij uit kleding. Die kleurstoffen hechten zich vervolgens ook aan ander textiel.

De doekjes van Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector Anti Kleur Doorloop vangen de loskomende kleurstoffen weg en beschermen zo de rest van uw was tegen verkleuring. Dat maakt het dus mogelijk al uw bonte wasgoed tegelijk te wassen.

* gebaseerd op afzet in Duitsland

Verschillend gekleurd textiel samen wassen?

Colour & Dirt Collector beschermt tegen kleurdoorloop

Tips van Dr. Beckmann voor het beschermen van wasgoed tegen verkleuring

Goed te weten

Waar hoort dat rood-wit gestreepte t-shirt bij? Bij de witte of de bonte was? En met welk ander wasgoed kan ik intens gekleurde kleding als mijn rode broek wassen? Of moet ik die soms apart wassen?
Dr. Beckmann raadt u aan uw bonte was samen met een Anti Kleur Doorloopdoekje te wassen. Het doekje vangt eventueel vrijgekomen kleur af en houdt dat ook vast.

Misschien bent u sceptisch en vraagt u zich af of zo'n klein doekje echt een kleurongeluk kan voorkomen. Natuurlijk moet u nieuw bont wasgoed in het begin apart wassen. Maar bij al het andere bonte goed is het de moeite waard de proef op de som te nemen. Doe de was samen met een Anti Kleur Doorloopdoekje in de wastrommel en draai de was zoals u gewend bent. Check daarna het doekje. De kleur van het doekje is veranderd doordat kleurstoffen uit uw was zich aan het doekje gehecht hebben. De kleuren zijn daarmee dus niet in uw wasgoed terecht gekomen.