Schoonmaakmiddelen van Dr. Beckmann

Schoonmaakmiddelen voor uw huishoudelijke apparaten

Dr. Beckmann wasmachine reinigers verwijderen vuil, aangekoekte resten en vervelende geurtjes. Bij regelmatig gebruik zorgen ze voor het behoud en langere levensduur van je wasmachine. En met de Oven & BBQ Active Gel reken je eenvoudig af met hardnekkige resten in je oven, je barbecue rooster of ovenschalen.

Produits d’entretien pour l’électro-ménager de Dr. Beckmann

Hard werken vraagt om goed onderhoud!

Wasmachine Onderhoudsreiniger - reinigt, beschermt en onderhoudt uw wasmachine.

Lekker gewassen, maar toch niet fris?

Ultra Intensieve Wasmachine Reiniger - Verwijdert onaangename geurtjes en restjes uit uw wasmachine.

Tips van Dr. Beckmann voor de huishoudelijke schoonmaak

Goed te weten

Hoe specifieker het middel, hoe beter het resultaat. Een universeel schoonmaakmiddel is altijd een compromis: het pakt niet alle schoonmaakproblemen even goed aan. Meestal zijn schoonmaakmiddelen vooral geschikt voor het schoonmaken van vloeren en andere oppervlakken. Maar als een wasmachine of vaatwasser eenmaal gaat ruiken, hebt u een echt ander schoonmaakmiddel nodig.

Kalk is een belangrijk probleem in het huishouden. Het hecht zich niet alleen aan oppervlakken in de keuken en de badkamer, maar vormt ook in veel apparaten een probleem. De standaard schoonmaakmiddelen blinken niet uit in het verwijderen van kalkaanslag. Maar met een intensieve ontkalker kunt u kalkresten wel uit kleine huishoudelijke apparaten verwijderen.

Goed te weten

Tegenwoordig staan schoonmaakmidelen gelukkig niet meer op slechte voet met het milieu. Strenge voorwaarden en een sterk milieubewustzijn verplichten alle makers van schoonmaakmiddelen tot het maken van goede afwegingen bij het samenstellen van een schoonmaakmiddel. Daarom ook zitten in de schoonmaakmiddelen van Dr. Beckmann zo weinig mogelijk chemische middelen. Maar wel genoeg om het best mogelijke schoonmaakresultaat te behalen natuurlijk.