Voor een stralend wit resultaat en heldere kleuren

Alles weer stralend wit

Op wit textiel verschijnt in de loop van de tijd een grauwsluier. Het vele wassen kan er samen met kalkafzettingen voor zorgen dat uw textiel haar helderheid verliest. En door lang liggen kan er ook nog eens vergeling optreden. Dr. Beckmann heeft verschillende wasproducten die uw wasgoed weer laten stralen!

De oplossing voor kleurongelukken in de wasmachine

Of de kleur van een niet kleurecht stuk wasgoed nou in de was is doorgelopen of er een rode sok in de witte was beland is: Dr. Beckmann heeft de juiste ontkleurder voor élk kleurongeluk!

Bescherming tegen verkleuring en behoud van kleuren

Elke wasbeurt laat z'n sporen na. Naast vuil komen er namelijk ook kleurstoffen uit kledingstukken vrij. En die kunnen zich vanuit het zeepsop aan ander wasgoed hechten. Gelukkig is dat nu niet langer nodig.

Intensieve reiniging en onderhoud van kleding ook in geval van hardnekkige geurtjes, een kort wasprogramma of delicate textiel

Sommige situaties vereisen specialistische maatregelen - vooral als het gaat om wasgoed. Niet alle textiel is hetzelfde en elk wasprogramma presteert weer op een andere manier. Voor het beste resultaat in alle omstandigheden is dan speciale ondersteuning van je wasprogramma nodig, omdat algemene aanpak niet het beste resultaat voor het onderhoud van kleding garandeert.