In-wash producten

Dr. Beckmann in-wash producten - voor gebruik bij specifieke, geregeld voorkomende wasproblemen

In de loop van de tijd zijn de gewoonten van consumenten veranderd. Tijd is schaarser geworden en dus moet er in korte tijd veel huishoudelijk werk verzet worden. Daarom is het belangrijk dat er manieren van wassen zijn die onder alle omstandigheden een perfect resultaat bieden. De specialistische Dr. Beckmann in-wash producten doen dat. Het zijn op maat gemaakte producten voor specifieke situaties die bij het wassen vaak voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om effectiviteit bij het gebruik van korte en koude wasprogramma's, bij het wassen van fijn wasgoed en bij het schoon krijgen van kleding met hardnekkige, onaangename geurtjes.

Dr. Beckmann Quick Wash Booster

Tijd is schaars en bij het wassen lijkt het mogelijk tijd te besparen met korte of koude wasprogramma's. Helaas geven die programma's consumenten soms het gevoel dat kleding niet grondig schoon wordt. De helft van alle consumenten gebruikt al wel een kort wasprogramma voor wasgoed dat licht vervuild of maar kort gedragen is. Twijfel slaat toe bij was met een normale vervuilingsgraad, duidelijke vlekken of onplezierige luchtjes. Wordt de was met een kort of koud programma dan wel hygiënisch schoon? Dr. Beckmann ontwikkelde Quick Wash Boost dat de prestaties van uw conventionele wasmiddel versterkt. Als u Quick Wash Boost aan uw wasmiddel toevoegt is twijfel niet langer nodig. De intensieve reiniging maakt extra tijdbesparing nu in alle situaties mogelijk.

Dr. Beckmann ActiveWear Wasmiddel & Dr. Beckmann High-Tech Impregneermiddel

Bij veel mensen maakt functionele, sport- en outdoorkleding een belangrijk deel uit van de garderobe. Deze kleding moet voorzichtig gereinigd worden om ervoor te zorgen dat de poriëen in de kleding hun functie behouden. Daarom raden wij aan een speciaal wasmiddel te gebruiken. Dr. Beckmann ActiveWear Wasmiddel is speciaal ontworpen om functionele, sport- en outdoor kleding met behoud van de functie van het membraan en het ademend vermogen te reinigen, onplezierige geuren te elimineren en vuil te verwijderen. Daarnaast bereidt het wasmiddel kledingstukken voor op (her)impregnatie.

De waterafstotende laag op functionele, sport- en outdoorkleding kan met de tijd verloren gaan. Daarom raden wij aan die coating regelmatig aan te pakken. Dr. Beckmann High-Tech Impregneermiddel herstelt de waterafstotende laag in slechts één wasbeurt. En dat zorgt ervoor dat uw kleding water en waterig vuil weer goed afstoot. Natuurlijk met behoud van de functies van het membraan en het ademend vermogen.

Kort gezegd biedt de combinatie van wassen met Dr. Beckmann ActiveWear Wasmiddel en impregneren met Dr. Beckmann High-Tech Impregneermiddel al uw functionele, sport- en outdoorkleding de ideale bescherming!

Dr. Beckmann Geurverwijderaar

Er is tegenwoordig comfortabele kleding voor elke gelegenheid. Jammer genoeg blijft er na het dragen van die kleding nogal eens zweet, vet of een onaangename geur achter. Conventionele wasmiddelen verwijderen hardnekkige geuren niet altijd. Zelfs na een aantal keren wassen, kan er na het aantrekken van de kleding nog een wat muffe geur boven komen. Met Dr. Beckmann Geurverwijderaar zijn nare geurtjes verleden tijd. De gepatendeerde ingrediënten elimineren geurtjes bij elke was effectief tot in de kern. Ook voor de lange termijn.