Witmakers

Uw witte was weer stralend wit

Wit textiel krijgt in de loop van de tijd een grauwsluier en vergeelt. Daarmee verliest het zijn helderheid. Oorzaken hiervan zijn veelvuldig wassen op lage temperaturen en kalkafzettingen in het zeepsop. Door lang liggen ontstaat er nogal eens een lelijke vergeling.

De unieke producten van Dr. Beckmann vormen dé oplossing tegen deze grauwsluiers en vergeling. Uw witte was wordt weer stralend wit en krijgt haar oorspronkelijke helderheid weer terug.

Comment blanchir du linge blanc avec Dr. Beckmann

Tips van Dr. Beckmann bij de wit-producten

Goed te weten

Het ene wasmiddel is het andere niet. Daarom adviseren we u ook drie verschillende wasmiddel te gebruiken: een kleurwasmiddel voor de bonte was, een wasmiddel (liefst poeder) voor de witte was en een wasmiddel speciaal voor wol en zijde. Het waspoeder voor de witte was bevat onder andere optische bleekmiddelen. Die zorgen ervoor dat uw was langer wit blijft. Toch kunnen deze optische bleekmiddelen alleen de witkracht vaak niet helemaal behouden. En juist daarom raden we naast het witwasmiddel ook een speciaal wit-product aan.

Goed te weten

Het zorgvuldig sorteren van was helpt al bij het beschermen van de kleuren van uw wasgoed. Scheidt voor de was dus de witte was zorgvuldig van de bonte. De gekleurde was kunt u vervolgens nog sorteren op heldere en donkere kleuren. Als alternatief daarvoor kunt u ook een doekje Dr. Beckmann Colour en Dirt Collector Anti Kleur Doorloop in de wastrommel doen.

Maar pas op bij hogere temperaturen! Ondergoed en lingerie verdraagt immers vaak alleen een koud- of 30 °C-wasprogramma. Het is goed dan te weten dat de wit-producten van Dr. Beckmann ook bij 30 °C volledig werken. Bij regelmatig gebruik blijft uw witte was zo stralend wit.