Hoe krijg ik olievlekken weg? Olievlekken verwijderen.

Olievlekken? Nee, bedankt!

In de keuken bij het braden, met de fiets onderweg of thuis aan het werk. Alles loopt gesmeerd. Tenminste; als die lastige olievlekken er niet waren! Maar geen nood: of het nu gaat om braad- en spijsvet of fiets-, motor- en smeerolie, Dr. Beckmann heeft voor elke vlek een oplossing.

We hebben hier voor u op een rijtje gezet wanneer u de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Spijsvet en Sauzen en Smeervet en Olie moet gebruiken en wanneer de PreWash Borstel.

Weg met olievlekken

Vlekken van spijsolie
Vetspetters van olijf-, bak- of spijsolie kunt u het best verwijderen met de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Spijsvet en Sauzen, want dat werkt alle olievlekken op wasbaar en niet-wasbaar textiel weg.

Bij grotere vlekken helpt de PreWash Borstel het best. Vlekken op wasbaar, gevoelig textiel als zijde, viscose en (scheer)wol kunt u het best met de PreWash Spray verwijderen.

Industriële olievlekken
Vlekkenduivel Smeervet/Olie verwijdert vlekken van smeer-, motor-, fiets-, machine- en verbrandingsolie. Daarbij maakt het niet uit of het textiel wasbaar of niet-wasbaar is.

Wilt u olievlekken uit functionele kleding verwijderen? Gebruik dan alleen de PreWash Borstel. Die verwijdert de vlekken namelijk effectief en spaart tegelijkertijd het gevoelige membraan in die kleding. U kunt de borstel ook heel gemakkelijk bij grotere vlekken gebruiken.

Onze oplossing voor uw olievlekken