Hoe krijg ik tomatenvlekken weg? Tomatenvlekken verwijderen.

Tomaten zijn heel gezond, maar tomatenvlekken erg hardnekkig.

Tomatenvlekken; ze zijn hardnekkig, in welke hoedanigheid dan ook. Als vlek van de groente zelf, van tomatensaus, van ketchup of van tomatensap. Maar wanhoop vooral niet. Dr. Beckmann heeft voor al dit soort tomatenvlekken - groot, klein of op wat voor soort textiel dan ook - dé oplossing.

We hebben hier voor u op een rijtje gezet wanneer u de Dr. Beckmann Vlekkenduivels Spijsvet en Sauzen of Fruit en Dranken moet gebruiken en wanneer de Roll-On Vlekkenroller of de PreWash Borstel.

 

Taches de Tomate

Weg met tomatenvlekken!

Tomatensaus- en ketchupvlekken

Bij grotere tomatensaus- en ketchupvlekken helpt de Dr. Beckmann PreWash Borstel. Voor kleinere, oudere of ingedroogde vlekken raden we u aan de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Spijsvet en Sauzen te gebruiken. Dat is de juiste oplossing. Ook voor niet-wasbaar textiel.

Tomatensapvlekken

Bij tomatensapvlekken op gevoelige weefsels als zijde, viscose of (scheer)wol is de Dr. Beckmann Roll-On Vlekkenroller de meest optimale oplossing. Bij alle andere weefselsoorten, wasbaar of niet-wasbaar, biedt de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Fruit en Dranken uitkomst.

Goed te weten

Tegen hardnekkige vlekken van tomatensap, tomatensaus of ketchup helpt maar één ding: hardnekkig doorgaan met het verwijderen van de vlekken. De bestanddelen van tomatenvlekken zijn weliswaar te bleken, maar dat heeft vaak pas na twee behandelingen resultaat. De moeilijkheid bij het verwijderen van de vlekken zit hem namelijk in de aanwezigheid van betacarotenen. Die plantaardige stof, eigenlijk geel van kleur, heeft veel positieve eigenschappen. Hij voorziet ons van vitamine A, versterkt ons gezichtsvermogen en verbetert de huid- en haarstructuur. Maar als het om het verwijderen van vlekken gaat, is het een geduchte tegenstander. Omdat de stof niet lichtstabiel is, kunt u resten van bijvoorbeeld tomatensaus- of ketchupvlekken die na de behandeling met vlekverwijderaars nog niet helemaal verdwenen zijn, in de zon uitbleken.

Onze oplossing voor uw tomatenvlekken