Wortelvlekken verwijderen. Vlekken van penen verwijderen. Wortelvlekken uit babykleding.

Knoeien toegestaan, ook met worteltjes!

Hè bah, een wortelvlek! Dat is vaak de eerste gedachte die ouders hebben als er wortel of wortelpuree op babykleertjes, een blouse, een overhemd of het tafelkleed terecht komt. Maar geen nood; u hoeft het gezonde eten niet van het menu te schrappen. Want
Dr. Beckmann heeft een oplossing voor al dit soort vlekken, op wat voor soort textiel ze ook zitten.

We hebben hier voor u op een rijtje gezet wanneer u de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Fruit en Dranken moet gebruiken en wanneer de Roll-On Vlekkenroller.

 Enlever les taches de carotte Enlever les taches de carotte

Geen kans voor wortelvlekken

Wortel- en peenvlekken, wortelpuree-, wortelsapvlekken & Co.

Kleine wortel-, wortelpuree- of wortelsapvlekken kunt u het best met de Dr. Beckmann Vlekkenduivel Fruit en Dranken verwijderen, want die laat vlekken van Beta-carotenen verdwijnen uit zowel wasbaar als niet-wasbaar textiel. 

Voor wortelvlekken op gevoelige weefsels als zijde, viscose of (scheer)wol is de Roll-On Vlekkenroller het ideale middel.

Goed te weten

Wortelen worden in sommige streken ook wel penen genoemd.
Hoe u ze ook noemt, ze bevatten in ieder geval veel gezonde stoffen. Ze bevorderen bijvoorbeeld de bloed-, tand- en celvorming en ondersteunen daarnaast het immuunsysteem. Daarbij zijn carotenen cruciaal en die carotenen zorgen ook voor de oranje kleur. Beta-Carotenen zijn vetoplosbaar en worden door het menselijk lichaam dus makkelijker in combinatie met vetten opgenomen. Het is daarom het beste wortelen samen met kaas te eten of ze met wat olie te stoven. Hoe gezond ze ook zijn, bij het verwijderen van vlekken zijn wortelen een geduchte tegenstander. Maar omdat de stof niet lichtstabiel is, kunt u resten van wortelvlekken die na de behandeling met vlekverwijderaars nog niet helemaal verdwenen zijn, in de zon uitbleken.

Onze oplossing voor uw wortelvlekken