Dr. Beckmann Active White Oxi Vlekverwijderaar

Nieuw

Inhoud: 400

 • Bestrijdt +100 soorten vlekken voor een hygiënisch schone was, tot diep in de vezel
 • Voorkomt grauwsluier: De krachtige formule verwijdert zelfs lichte verkleuringen
 • Krachtige vlekverwijdering: verwijdert tot 30% meer vlekken dan wanneer je enkel wasmiddel gebruikt
 • Verwijdert meer dan 100 verschillende soorten vlekken (bijv. koffie, thee, rode wijn, fruit), vet- en olievlekken - zelfs verkleuringen in kragen en vlekken door zweet.
 • Recyclebare stazak verpakking, 70% minder plastic dan conventionele oxi poeder verpakkingen

   

Beschrijving 

Oxi Power vlekkenverwijderaar is een zeer effectieve oplossing voor het bestrijden van meer dan 100 verschillende vlekken en het voorkomen van grauwsluier in je kleding. De krachtige formule verwijdert tot 30% meer vlekken dan wanneer je enkel wasmiddel gebruikt. Dankzij de Oxi Power Technogoly is je kleding altijd hygiënisch schoon. Dr. Beckmann Active White Oxi vlekverwijderaar zorgt ervoor dat je kleding er weer als nieuw uitziet door zelfs lichte verkleuringen te verwijderen.

Niet geschikt voor

 • Zijde en wol.

Geschikt voor

 • Koffie
 • Fruit
 • Lippenstift
 • Eiwit
 • Rode wijn
 • Thee

 

Hoe het werkt

 1. WASMACHINE: Voeg ¾ schepje (25g) toe aan uw wasmiddel in
  de wasmiddellade. Bij hardnekkige vlekken en verkleuringen 1,5
  schepje (50g) toevoegen.

FAQs

Hoe vaak kan ik het product gebruiken?

Je kunt de oxi poeder bij iedere wasbeurt gebruiken. 

Welke vlekken verwijdert het product?

De oxi power vlekkenverwijderaar verwijdert meer dan 100 verschillende vlekken, waaronder verkleuringen (bijv. koffie, thee, rode wijn, fruit) en vetvlekken.

Hoe werkt het product?

Het product bevat: bleekmiddelen op basis van oxigenen voor een vezeldiepe reinigingn; enzymen om vlekken af te breken en te verwijderen; cellulosederivaten die de opgeloste vuildeeltjes in het sop binden, verkleuring voorkomen en zo de kleur fris houden; TAED om de werkzaamheid bij lage temperaturen te verhogen; oppervlakteactieve stoffen.

Zijn er tips voor het gebruik van het product?

Lees altijd voor gebruik de instructies. Scheid gekleurde en witte was en was deze apart. Overlaad je wasmachine niet met te veel kleding. Test voor gebruik op een onopvallende plek op kleurechtheid en materiaalgeschiktheid.

Waar kan ik het product kopen?
Kan ik de aanbevolen dosering verhogen?

Het verhogen van de dosering wordt niet aanbevolen omdat het de prestaties ook niet verhoogd. 

Waarom is de verpakking van plastic?

van kunststof is hier bijzonder geschikt voor en heeft zichzelf bewezen voor wasmiddelen en huishoudelijke schoonmaakproducten. In vergelijking met conventionele oxi poeder verpakkingen (met een vergelijkbaar aantal wasbeurten per verpakkingseenheid) doet Dr. Beckmann Oxi Power vlekkenverwijderaar het al met 70% minder verpakkingsmateriaal. We werken al aan verpakkingsopties van milieuvriendelijkere materialen, maar helaas kunnen we op dit moment niet zonder plastic.