Nare geurtjes uit de wasmachine verwijderen

Hygiëne en frisheid voor uw wasmachine

Eigenlijk hoort uw was fris uit de wasmachine te komen. Maar er ruikt iets helemaal niet goed. De wasmachine stinkt en daarmee ruiken uw pasgewassen spullen ook al niet lekker.

De speciale Dr. Beckmann Wasmachine Hygiëne-Reiniger helpt u van dit probleem af en staat voor hygiënisch schoon.

la lave -linge sent mauvais

Eerste hulp

Conseils

Omdat er altijd wel wat vocht in uw wasmachine achterblijft, raden we u aan uw machine na gebruik een tijdje (liefst een nacht) open te laten staan. Het is goed dan ook gelijk de doseerkamer een stukje open te trekken.  Zo kan het vocht verdampen en stinkt de wasmachine niet zo makkelijk meer.

Weg met nare geurtjes uit uw wasmachine of vaatwasser

Als de wasmachine stinkt

Nare luchtjes uit de wasmachine zijn verleden tijd met de speciale Dr. Beckmann Wasmachine Hygiëne-Reiniger. Het poeder verwijdert vuil en resten. Zelfs van moeilijk bereikbare plaatsen als de trommel, doseerlade, verwarmingselementen, de pomp en de afvoer. En daarmee verdwijnen ook de onaangename geurtjes. Uw wasmachine is weer hygiënisch schoon en uw wasgoed ruikt na de volgende wasbeurt weer lekker. Bij regelmatig gebruik behoort het probleem van de stinkende wasmachine dan ook definitief tot het verleden.

Goed te weten

De huidige was- en reinigingsmiddelen werken al bij lagere temperaturen. Dat is goed, want dat bespaart energie en spaart het milieu. Maar bij temperaturen onder de 60°C worden kiemen niet gedood. In tegendeel. Ze kunnen zich in het restvocht, de vuilresten en de resten van was- en reinigingsmiddelen juist extra goed ontwikkelen. Na verloop van tijd gaan ze zelfs een onaangename geur verspreiden. En dan stinkt uw wasmachine dus.

Onze oplossing voor stinkende wasmachines